Dezodorowany Olej Neem nierafinowany, zimnotłoczony Olej z miodli indyjskiej tłoczony na zimno

OLK7

1-3 dni

Nowy produkt

Olej neem, inaczej olej z miodli indyjskiej. Tłoczony na zimno z nasion miodli indyjskiej. Niezwykle popularny w Indiach. Olej neem ma bardzo szerokie zastosowanie w kosmetyce: nawilża skórę, usuwa przebarwienia, usuwa trądzik, hamuje starzenie się skóry. Olej neem również świetnie nadaje się do włosów. Zwalcza wypadanie, usuwa łupież oraz wiele innych. Olejek neem olk 100 ml.  Czytaj więcej >

Więcej szczegółów

15,00 zł

Kosmetyki do ciała

Rozwiń

Więcej informacji

Dezodorowany olej neem nierafinowany, zimnotłoczony 

Dystrybutor: Oskar

OLEJ NEEM 100%

Termin: 12.2017

O WŁAŚCIWOŚCIACH KOSMETYCZNYCH

Olej z miodli indyjskiej

Nierafinowany, tłoczony na zimno!

Skład: 100% Olej z miodli indyjskiej.

Olej Neem cechuje intensywny zapach, który dla wielu osób może wydawać się nieprzyjemny. Z tego powodu oferujemy Olej Neem w dwóch rodzajach:

- Olej Neem naturalny. Znajdziesz go >>>> TUTAJ!

- Olej Neem Dezodorowany Fizycznie – praktycznie pozbawiony zapachu za pomocą pary wodnej. 

Olej Neem posiada różnorodne zastosowanie w kosmetyce:

Stosowany na skórę:

- eliminuje suchość skóry

- eliminuje przebarwienia

- hamuje starzenie się skóry

- usuwa trądzik

- wyrównuje koloryt skóry

Stosowany na włosy:

- pozwala zachować nawilżenie i naturalny wygląd włosów

- usuwa łupież

- usuwa problem rozdwajających się końcówek

- zwalcza wypadanie włosów

- chroni włosy przed szkodliwym wpływem promieni słonecznych

Olej Neem z powodzeniem stosowany jest również jako składnik domowych kosmetyków takich jak maseczki, mydła, kremy i szampony do włosów.

Olej z miodli indyjskiej możemy z powodzeniem przeznaczyć dla naszych zwierzaków. Dodawany do szamponów dla zwierząt doskonale działa na kleszcze, pchły, komary, a także wpływa na wygląd futra oraz poprawia odporność.

Mieszkańców Zielonej Góry i okolic
Zapraszamy 
do naszego sklepu
Zapraszamy Sklep Zielona Góra

Opinie

Napisz opinię

Dezodorowany Olej Neem nierafinowany, zimnotłoczony Olej z miodli indyjskiej tłoczony na zimno

Dezodorowany Olej Neem nierafinowany, zimnotłoczony Olej z miodli indyjskiej tłoczony na zimno

Olej neem, inaczej olej z miodli indyjskiej. Tłoczony na zimno z nasion miodli indyjskiej. Niezwykle popularny w Indiach. Olej neem ma bardzo szerokie zastosowanie w kosmetyce: nawilża skórę, usuwa przebarwienia, usuwa trądzik, hamuje starzenie się skóry. Olej neem również świetnie nadaje się do włosów. Zwalcza wypadanie, usuwa łupież oraz wiele innych. Olejek neem olk 100 ml. 

Inne produkty w tej samej kategorii: