Olejek z henny Zobacz większe

Olejek z henny Najstarszy kosmetyk świata Olejek z henny

MO 23

1-3 dni

Nowy produkt

Olejek z henny.  Używany od wieków do barwienia ciała ma także szerokie zastosowanie w kosmetyce. Działając na ciało nadaje skórze naturalny, satynowy kolor i blask. Skóra wygląda jak naturalnie "opalona". Wzmacnia włosy, odżywia je i nadaje im połysk. Olejek z henny to najstarszy kosmetyk... Czytaj więcej >

Więcej szczegółów

48,00 zł

Ten produkt nie występuje już w magazynie

Naturalne kosmetyki dla urody

Rozwiń

Więcej informacji

Olejek z henny.
Importer - Maroko Sklep. 


Olejek z henny używany od wieków do barwienia ciała ma także szerokie zastosowanie w kosmetyce. Działając na ciało nadaje skórze naturalny, satynowy kolor i blask. Skóra wygląda jak naturalnie” opalona”. Wzmacnia włosy, odżywia je i nadaje im połysk. Olejek z henny to najstarszy kosmetyk świata!

Mieszkańców Zielonej Góry i okolic
Zapraszamy
do naszego sklepu
Zapraszamy Sklep Zielona Góra

Stosowanie do ciała:
Stosować olejek do masażu, zostawić na 5 minut następnie zmyć. Skóra pozostaje naturalnie "opalona" i satynowa.

Stosowanie do włosów:
Nałożyć na włosy suche, zniszczone, wymagające regeneracji. Następnie zmyć po 15 minutach. Olejek nie barwi włosów, sprawia, że są pełne blasku i wzmocnione.  

Skład:
LAWSONIA INERMIS, PRUNUS AMIGDALUS (migdał).
Lawsonia Inermis to roślina kosmetyczna, jej sproszkowane i ugotowane w wodzie liście oraz pędy są używane do produkcji  henny, najstarszego kosmetyku Świata używanego do dzisiaj.

Inne produkty w tej samej kategorii: