Bio Olej Rzepakowy do Smażenia Extra Łagodny Olandia Zobacz większe

Bio Olej Rzepakowy do Smażenia Extra Łagodny Olandia

O43

1-3 dni

Nowy produkt

Bio Olej Rzepakowy do Smażenia Extra Łagodny Olandia to olej tłoczony na zimno wyłącznie za pomocą środków mechanicznych z klasyfikowanych najlepszych ziaren, pozbawionych gorzkiej okrywy nasiennej Idealny do smażenia w wysokiej temperaturze i głębokim oleju warzyw, ryb i mięsa. Doskonały do sałatek, surówek i sosów. Jedyny Olej Rzepakowy do smażenia. Spróbuj! Olej Rzepakowy do Smażenia - 500ml . Czytaj więcej >

Więcej szczegółów

21,00 zł

Oleje zdrowotne

Rozwiń

Więcej informacji

Bio Olej Rzepakowy do Smażenia Extra Łagodny Olandia
Producent: Złoto Polskie

Bio Olej Rzepakowy do Smażenia Extra Łagodny Olandia, to olej tłoczony na zimno, wyłącznie za pomocą środków mechanicznych z klasyfikowanych najlepszych ziaren, pozbawionych gorzkiej okrywy nasiennej. Idealny do smażenia w wysokiej temperaturze i w głębokim oleju warzyw, ryb i mięsa. Doskonały również do sałatek, surówek i sosów. 

Zawiera dużą ilość kwasów tłuszczowych OMEGA-3, w postaci kwasu alfa-linolenowego (ALA), które pomagają w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi.

Skład: 100% olej rzepakowy tłoczony na zimno, ekologiczny.

Uwaga:
Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem słońca.

Proponujemy trzy nowoczesne najwyższej jakości ekologiczne oleje rzepakowe tłoczone na zimno, które nie wymagają przechowywania i przesyłania w warunkach chłodniczych:


Te oleje rzepakowe są tłoczone na zimno przy użyciu innowacyjnych technologii z najwyższej jakości kiełków nasion rzepaku pochodzących z upraw ekologicznych. Tłoczenie z najcenniejszych części nasion pozwala uzyskać olej rzepakowy o wyjątkowych właściwościach.

Gotowanie tymi olejami rzepakowymi zaspakaja zapotrzebowanie na tłuszcze w codziennej profilaktyce żywieniowej.

Olej uniwersalny - idealny do sałatek, bogaty w kwasy tłuszczowe Omega 3 do codziennego stosowania w kuchni
.

Olej o smaku masła - idealny do pieczenia ciast. 80 ml oleju zastępuje 100 g margaryny lub masła.


Olej do smażenia - idelany do smażenia i frytowania produktów w głębokim tłuszczu.

Mieszkańców Zielonej Góry i okolic
Zapraszamy 
do naszego sklepu
Zapraszamy Sklep Zielona Góra

 

Opinie

Olej ryżowy Olej ryżowy do smażenia to olej rafinowany i "wydymił" się w procesie produkcji. Nic w tym zdrowego.

    Zdrowe oleje. A olej ryżowy? Ja używam go do smażenia, ponieważ jest bardzo odporny na wysoką temperaturę, nie pali się, nie dymi....

      Producent Po lewej stoi wyraźnie - Producent: Złoto Polskie.

        Bio olej rzepakowy Bardzo chcialabym wiedziec ,kto tloczy olej na zimno i gdzie mozna znalesc informacje.

          Temperatura dymienia Temperatura dymienia Oleju Rzepakowego do smażenia 205 - 210 stopni C w zależności partii. Pozdrawiamy Naturalna Medycyna.

            dymienie Bardzo proszę o podanie temperatury dymienia

              Napisz swoją opinię!

              Napisz opinię

              Bio Olej Rzepakowy do Smażenia Extra Łagodny Olandia

              Bio Olej Rzepakowy do Smażenia Extra Łagodny Olandia

              Bio Olej Rzepakowy do Smażenia Extra Łagodny Olandia to olej tłoczony na zimno wyłącznie za pomocą środków mechanicznych z klasyfikowanych najlepszych ziaren, pozbawionych gorzkiej okrywy nasiennej Idealny do smażenia w wysokiej temperaturze i głębokim oleju warzyw, ryb i mięsa. Doskonały do sałatek, surówek i sosów. Jedyny Olej Rzepakowy do smażenia. Spróbuj!
              Olej Rzepakowy do Smażenia - 500ml.

              Inne produkty w tej samej kategorii: