• Wyprzedaż!
naturalny-olej-krokoszowy-BIO-50ml-olejek-z-krokosza

naturalny-olej-krokoszowy-BIO-50ml-olejek-z-krokosza WYPRZEDAŻ

ET2a
1 - 3 dni

Olej krokoszowy BIO. Tłoczony na zimno olej z krokosza barwierskiego Carthamus Tinctorius. Zawiera największą ilość kwasu linolowego ze wszystkich olejów roślinnych. Oprócz tego zawiera kawas olejowy oraz kwas palmitynowy a także witaminy A i E. Olej z krokosza bawarskiego to olej do skóry tłustej i trądzikowej. Działa przeciwzapalnie, redukuje wypryski oraz usuwa zanieczyszczenia.Pojemność 50 ml

Czytaj więcej >
9,00 zł
5,00 zł Zniżka 4,00 zł
W magazynie

pokaż więcej pokaż mniej

Opis

OLEJ KROKOSZOWY BIO/Carthamus Tinciorius Oil/

ETJA S.C., 82-300 Elbląg, ul. Łęczycka 29

termin ważności: do końca 07.2019r

Z wygodnym ułatwiającym aplikację dozownikiem.


Tłoczony na zimno olej z krokosza barwierskiego Carthamus Tinctorius. Zawiera największą ilość kwasu linolowego ze wszystkich olejów roślinnych. Oprócz tego zawiera kawas olejowy oraz kwas palmitynowy, a także witaminy A i E. Olej z krokosza bawarskiego to olej do skóry tłustej i trądzikowej. Działa przeciwzapalnie, redukuje wypryski oraz usuwa zanieczyszczenia.

SPOSÓB UŻYCIA
Olej z krokoszowy może być stosowany bezpośrednio na skórę, a także jako dodatek do kosmetyków przeznaczonych do skóry tłustej z trądzikiem i mieszanej (z tendencją do tłustej).

Stosowany punktowo uszkadza mieszki włosowe. Zauważono, że olejek z krokosza hamuje porost włosów po depilacji. Po zabiegu depilacyjnym, nałóż olej i poczekaj aż się wchłonie.

Olej krokoszowy dodany do kąpieli zmiękczająca skórę. Do wanny wypełnionej 1/3 ciepłej wody wlej 10 ml oleju.

Olej krokoszkowy BIO jest wytwarzany z surowców ekologicznych i w 100% naturalny. Posiada certyfikat BCS DE-ӦKO.

PRZECHOWYWANIE
Zawsze po użyciu zakręcaj buteleczkę i przechowuj w chłodnym i ciemnym miejscu.

Opinie

Napisz swoją opinię

naturalny-olej-krokoszowy-BIO-50ml-olejek-z-krokosza WYPRZEDAŻ

Olej krokoszowy BIO. Tłoczony na zimno olej z krokosza barwierskiego Carthamus Tinctorius. Zawiera największą ilość kwasu linolowego ze wszystkich olejów roślinnych. Oprócz tego zawiera kawas olejowy oraz kwas palmitynowy a także witaminy A i E. Olej z krokosza bawarskiego to olej do skóry tłustej i trądzikowej. Działa przeciwzapalnie, redukuje wypryski oraz usuwa zanieczyszczenia.Pojemność 50 ml

Napisz swoją opinię

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć