Lista produktów marki Narine

Widok:
Pokazano 1-16 z 16 pozycji
Cena 68,00 zł

Narine+ Mumio 200 mg 30...

Suplement diety NARINE PLUS MUMIO służy do utrzymania składu i aktywności biologicznej normalnej mikroflory jelitowej u dzieci i dorosłych
Zobacz
Cena 39,00 zł

Narine Zsiadłe mleko, 5...

Sfermentowany napój mleczny "Narine" to fermentowany produkt mleczny, który jest mlekiem poddanym fermentacji z użyciem bakterii kwasu mlekowego Lactobacillus acidophilus szczep n.v. EP 317/402 Narine. W wyniku fermentacji mlekowej dochodzi do zmiany (rozszczepienia na mniejsze łańcuchy) białek mleka, dzięki czemu produkt jest lepiej przyswajany przez ludzkie ciało niż mleko. 
Zobacz
Cena 35,00 zł

Narine Twaróg+N, 5 saszetek...

Właściwości: Twaróg jest produktem kwasu mlekowego przygotowanym przez fermentację mleka z bakteriami kwasu mlekowego Streptococcus thermophilus st.5, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis (Str.diacetilactis), Lactobacillus delbruckii subsp. Bulgaricus i szczep Lactobacillus acidophilus n.v. EP 317/402 Narine z późniejszym usunięciem serwatki.
Zobacz
Cena 43,00 zł

Narine Tabletki 500 mg, 30...

Suplement diety "Narine" w tabletkach służy do utrzymania składu i aktywności biologicznej normalnej mikroflory jelitowej u dzieci i dorosłych.  
Zobacz
Cena 26,00 zł

Narine Śmietana+N, 5 saszetek

Śmietana+N to fermentowany produkt mleczny, który jest śmietaną, fermentowaną z użyciem bakterii kwasu mlekowego. Streptococcus thermophilus st.5, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis (Str.diacetilactis), Lactobacillus salivarius, Lactobacillus delbruckii subsp. Bulgaricus. W wyniku fermentacji mlekowej dochodzi do zmiany (rozszczepienia na mniejsze łańcuchy) białek mleka, dzięki czemu śmietana+N jest lepiej przyswajana przez organizm ludzki niż zwykła śmietana.
Zobacz
Cena 36,00 zł

Narine Matsun, 5 saszetek

Fermentowany produkt mleczny " Narine Matsun" – jest to mleko sfermentowane przez kilka gatunków bakterii kwasu mlekowego i paciorkowce ciepłolubnych (Lactobacillus .bulgaricus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus.casei, Lactobacillus delbrueckii, Streptococcus thermophilus, Streptococcus lactis). W wyniku procesu fermentacji kwasu mlekowego dochodzi do zmian (podziału na mniejsze łańcuchy), białka z mleka, tak więc produkt jest absorbowany przez organizm lepiej niż mleko. Jest to ormiański tradycyjny produkt używany do robienia wielu potraw naleśniki, ciasto na pierogi, sosy, zupy, desery, napoje, pieczywo.
Zobacz
Narine Jogurt+N, 5 saszetek
Oczekiwanie na dostawę
Cena 49,50 zł

Narine Jogurt+N, 5 saszetek

Właściwości: Jest to mleczny produkt sfermentowany przez bakterie Lactobacillus delbruckii subsp. Bulgaricus и Streptococcus thermophilus st.5. W wyniku fermentacji kwasu mlekowego następuje zmiana (rozszczepienie na mniejsze łańcuchy) białek mleka, dzięki czemu produkt jest lepiej przyswajany przez organizm ludzki niż mleko.
Zobacz

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć