KALAMEGHA Wątroba i pęcherzyk żółciowy Mieszanka ziołowa ajurwedyjska
KALAMEGHA Herbatka Wątroba i pęcherzyk żółciowy. Herbatka polecana przy problemach z wątrobą. Działa przeciw zapalnie i chroni wątrobę. Wspomaga ogólne oczyszczanie organizmu.
Opakowanie - 100 g.
Opis
KALAMEGHA Herbatka na wątrobę i pęcherzyk żółciowy.
Dystrybutor: SIDDHI ul. Mickiewicza 4 lok. 4, 42-217 Częstochowa
Index: S27
KALAMEGHA - herbatka ziołowa SUPLEMENT DIETY w formie suszu roślinnego
Zawiera lukrecję-chorzy na nadciśnienie powinni unikać nadmiernego spożycia
● Andrographis paniculata wspomaga ogólne oczyszczanie oraz detoksykacje organizmu. Korzystnie działa na optymalną pracę wątroby w stanach jej nadmiernego obciążenia.
● Curcuma longa działa przeciwzapalnie i chroni wątrobę.
● Terminalia arjuna wspiera właściwe działanie wątroby.
● Tinospora cordifolia wzmacnia odporność organizmu.
Substancje czynne | Wartość w jednej dziennej porcji produktu tj.:4 g |
Andrographis paniculata (kalamegha-korzeń) | 0,5 g |
Curcuma longa (kurkuma długa-korzeń) | 0,5 g |
Terminalia arjuna (migdałecznik arjuna –owoc) | 0,5 g |
Tinospora cordifolia (Guduchi-trzon) | 0,5 g |
Terminalia bellirica (migdałecznik arjuna-owoc) | 0,5 g |
Piper longum (pieprz długi) | 0,5 g |
Glycyrrhiza glabra (lukrecja gładka-korzeń) | 0,5 g |
Phyllanthus emblica (liściokwiat garbnikowy-owoc) | 0,5 g |
Andrographis paniculata (kalamegha-korzeń) | 0,5 g |
Składniki: Andrographis paniculata (kalamegha-korzeń), Curcuma longa (kurkuma długa-korzeń), Terminalia arjuna (migdałecznik arjuna –owoc), Tinospora cordifolia (Guduchi-trzon), Terminalia bellirica (migdałecznik arjuna-owoc), Piper longum (pieprz długi), Glycyrrhiza glabra (lukrecja gładka-korzeń), Phyllanthus emblica (liściokwiat garbnikowy-owoc).
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety. Pamiętaj, że tylko zdrowy tryb życia i zrównoważony sposób odżywiania zapewniają prawidłowe funkcjonowanie organizmu i zachowanie dobrej kondycji.
Sposób użycia: Zaleca się spożywać 4 gram produktu dziennie.
Jedną łyżeczkę (miarka) suszu roślinnego tj.: 2 g zalać ok. 200 ml wrzątku i gotować od 3 do 5 minut, ciepłą herbatkę spożywać dwa razy dziennie najlepiej przed jedzeniem. W razie potrzeby można słodzić miodem.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętych opakowaniach. . Ilość porcji w opakowaniu: 25
Producent: Everest Ayurveda (P) L.t.d., Nepal