136 Bezglutenowych Przepisów Dla Każdego Wydanie Specjalne

136 Bezglutenowych Przepisów Dla Każdego Wydanie Specjalne

AVT52
1 - 3 dni

Naukowcy spierają się, czy takie menu jest zdrowe czy nie. My proponujemy Wam - jak zawsze - rozsądek i słuchanie swojego ciała. Jeśli rezygnując z potraw zawierających gluten czujesz się lepiej, tracisz na wadze, masz ładniejszą cerę, jasny umysł i mnóstwo energii, nie ma powodu, byś nie trzymał się takiego menu.

Czytaj więcej >
15,00 zł
W magazynie

pokaż więcej pokaż mniej

Opis

136 Bezglutenowych Przepisów Dla Każdego Wydanie Specjalne

Wydawnictwo: AVT-Korporacja Sp. z o.o. Leszczynowa 11, 03-197 Warszawa

index: AVT52

Przedstawiamy Wam zbiór naszych najlepszych przepisów bezglutenowych. Niektóre być może już znacie, ale spora część z pewnością mile Was zaskoczy!

Naukowcy spierają się, czy takie menu jest zdrowe czy nie. My proponujemy Wam - jak zawsze - rozsądek i słuchanie swojego ciała. Jeśli rezygnując z potraw zawierających gluten czujesz się lepiej, tracisz na wadze, masz ładniejszą cerę, jasny umysł i mnóstwo energii, nie ma powodu, byś nie trzymał się takiego menu.

Bo żaden lekarz czy naukowiec nigdy nie będzie dla Ciebie lepszym doradcą niż Twój organizm!

Redaktor Naczelny poleca

Wydanie bezglutenowe magazynu GoodFood, które oddajemy w Wasze ręce, to blisko 150 stron sprawdzonych receptur na smaczne i lekkie dania bez glutenu.

W numerze znajdziecie zarówno przepisy na dania główne, jak i przekąski oraz zdrowe słodkości. Pozycja ta skierowana jest do osób będących na diecie bezglutenowej z powodu nietolerancji glutenu (celiakia), alergii, a także nadwrażliwości na gluten oraz tych, którzy z innych względów decydują się na lekkie menu „bez pszenicy”.

Na bezglutenowe wydanie GoodFood składa się zbiór przepisów aktualnych przez cały rok - zachęcamy, byście je dowolnie modyfikowali, używając ulubionych sezonowych owoców i warzyw.

Życzę smacznego i zapraszam do lektury,
Barbara Komorowska

Opinie

Napisz swoją opinię

136 Bezglutenowych Przepisów Dla Każdego Wydanie Specjalne

Naukowcy spierają się, czy takie menu jest zdrowe czy nie. My proponujemy Wam - jak zawsze - rozsądek i słuchanie swojego ciała. Jeśli rezygnując z potraw zawierających gluten czujesz się lepiej, tracisz na wadze, masz ładniejszą cerę, jasny umysł i mnóstwo energii, nie ma powodu, byś nie trzymał się takiego menu.

Napisz swoją opinię

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć