naturalny-olej-z-orzechów-laskowych-50ml-olej-z-orzecha-laskowego

naturalny-olej-z-pestek-arbuza-50ml-olej-z-pestek-arbuza

ET7
1 - 3 dni

Olej z pestek arbuza tłoczony na zimno. Lekki olej o lekko różowej barwie zawiera ok 80% NNKT w tym omega 6, 9 i 3). Zawiera witaminy A, E oraz witaminy z grupy B, C i PP. Dzięki zawartości kwasów tłuszczowych przywraca i utrzymuje elastyczność skóry. Nawilża i łagodzi podrażnienia. Do pielęgnacji wszystkich typów skóry - od suchej do tłustej, trądzikowej, a także dojrzałej. Pojemność 50 ml 

Czytaj więcej >
25,00 zł
W magazynie

pokaż więcej pokaż mniej

Opis

OLEJ Z PESTEK ARBUZA /Citrullus Vulgaris (Watermelon) Seed Oil/

ETJA S.C., 82-300 Elbląg, ul. Łęczycka 29

index: ET7


Kosmetyczny olej uzyskiwany z pestek arbuza w procesie tłoczenia na zimno.

Przezroczyta ciecz o bardzo lekko różowej barwie zawiera ok 80% NNKT w tym kwas linolowy (typu omega 6) kwas oleinowy (typu 9) i kwas a-linallenowy (typu omega 3).

Olej z arbuza zawiera także aktywne substancje: karoten (prowitamina A), witaminę E oraz witaminy z grupy B, C i PP (niacyna).

Bardzo lekki olej, który wchłania się szybko nie pozostawiając efektu tłustej skóry.

Dzięki bogatej zawartości kwasów tłuszczowych przywraca i utrzymuje elastyczność skóry.

Nawilża i łagodzi podrażnienia.

Doskonały do pielęgnacji wszystkich typów skóry począwszy od suchej do tłustej, trądzikowej, ale także dojrzałej.

Olej kosmetyczny z pestek abuza jest w 100% naturlany.

SPOSÓB UŻYCIA

Olej można stosować bezpośrednio na skórę w celu jej nawilżenia.

Idealny do pielęgnajcji skóry w okolicy oczu.

Do kąpieli nawilżająco-ujędrniającej.

Do masażu całego ciała.

Doskonały jako dodatek do odżywek i masek do włosów.

Idealna baza dla naturlanych olejków eterycznych


PRZECHOWYWANIE

Zawsze po użyciu zakręcaj buteleczkę i przechowuj w ciemnym i chłodnym miejscu.



Opinie

Napisz swoją opinię

naturalny-olej-z-pestek-arbuza-50ml-olej-z-pestek-arbuza

Olej z pestek arbuza tłoczony na zimno. Lekki olej o lekko różowej barwie zawiera ok 80% NNKT w tym omega 6, 9 i 3). Zawiera witaminy A, E oraz witaminy z grupy B, C i PP. Dzięki zawartości kwasów tłuszczowych przywraca i utrzymuje elastyczność skóry. Nawilża i łagodzi podrażnienia. Do pielęgnacji wszystkich typów skóry - od suchej do tłustej, trądzikowej, a także dojrzałej. Pojemność 50 ml 

Napisz swoją opinię

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć