

Kolagen morski Kakao 300g
Dystrybutor: BIORAC ul. Grześkowiaka 1, 63-400 Ostrów Wielkopolski
index: BR28
Collmar Cao - Kolagen morski Kakao 300g
Stosowanie: 11 g (2 miarki) dziennie po rozcieńczeniu w płynie (woda lub sok), podzielone na 1- 2 dawki.
Nie przekraczać wyraźnie zalecanej porcji dziennej. Suplementy diety nie powinny być stosowane jako substytut zróżnicowanej i zbilansowanej diety oraz zdrowego trybu życia.
Alergen – zawiera ryby
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci
Dzienna porcja (11 g) | |
wapń | 151,2 mg (19%RWS) |
magnez | 112,5 mg (30% RWS) |
witamina C | 80 mg (100% RWS) |
żelazo | 14 mg (100% RWS) |
witamina B5 | 6 mg (100% RWS) |
cynk | 5 mg (50% RWS) |
witamina B1 | 1,1 mg (!00% RWS) |
witamina D3 | 5 µg (100% RWS) |
witamina B12 | 2,5 µ(100% RWS) |
Składniki: Czyste organiczne odtłuszczone kakao* 6.570 mg, hydrolizowany kolagen morski (zawiera ryby) (typ 1, bardzo niska masa cząsteczkowa) 2,000 mg, cytrynian magnezu (magnez 15,5%) 726 mg, cytrynian wapnia (15,5% wapnia) 720 mg, suchy wyciąg z aceroli (Malpighia glabra, witamina C 25%) 320 mg, mikrokapsułkowany DHA (zawartość 10%) 80 mg, fumaran żelazawy (żelazo 32%) 44 mg, glukonian cynku (cynk 14%) 35 mg, D-pantotenian wapnia (witamina B5) 6 mg, Cyjanokobalamina (witamina B12) 2,5 mg, Cholekalcyferol (witamina D3) 2 mg, Chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6) 1,4 mg, Chlorowodorek tiaminy (witamina B1) 1,1 mg