Ocet ziołowy nr 2 ze świeżych ziół i owoców 200 ml Bio-Las nawłoć jarzębina żurawina żywy ocet jabłkowy

OBL9
1 - 3 dni

Ocet powstaje poprzez zalanie świeżych ziół i owoców (nawłoć, jarzębina, żurawina) żywym octem jabłkowym i poddaniu nastawu ponownej fermentacji.

Czytaj więcej >
15,00 zł
W magazynie

pokaż więcej pokaż mniej

Opis

Ocet ziołowy nr 2 ze świeżych ziół i owoców 200 ml

Producent: BIO-LAS, Łaz 3, 66-003 Zabór 

index: OBL9

   

Ocet powstaje poprzez zalanie świeżych ziół i owoców (nawłoć, jarzębina, żurawina) żywym octem jabłkowym i poddaniu nastawu ponownej fermentacji.

Produkt końcowy jest niepasteryzowany, niesiarkowany, nieklarowany, zawiera żywe kultury bakterii i enzymy trawienne oraz zawiera witaminy i substancje czynne pochodzące z powyższych składników.

Poddane procesowi fermentacji zioła i owoce oddają do nastawu wszystkie swoje właściwości prozdrowotne wspierające pracę układu moczowego.

Ocet przygotowywany jest ze świeżych ziół i owoców gdyż takie mają najsilniejsze działanie na ludzki organizm.

Nawłoć, jarzębina i żurawina wykazują następujące działanie: 

Moczopędne

Ściągające 

Przeciwbakteryjne

Przeciwgrzybiczne

Uszczelniające na ściany włosowatych naczyń krwionośnych

Przeciwzapalne

Odtruwające

Rozkurczowe

Wspomagające w chorobach nerek, w skazie moczanowej, w dnie (podagra), w kamicy moczowej

Wspomagające w chorobach wątroby i dróg żółciowych

Przeciwmiażdżycowe

Regulujące poziom cukru we krwi

  

DAWKOWANIE

Stosowanie: profilaktycznie 1 łyżeczka na 1/4 szklanki wody 2 lub 3 razy dziennie.

Skład: ocet jabłkowy, nawłoć, jarzębina, żurawina.

Opinie

Napisz swoją opinię

Ocet ziołowy nr 2 ze świeżych ziół i owoców 200 ml Bio-Las nawłoć jarzębina żurawina żywy ocet jabłkowy

Ocet powstaje poprzez zalanie świeżych ziół i owoców (nawłoć, jarzębina, żurawina) żywym octem jabłkowym i poddaniu nastawu ponownej fermentacji.

Napisz swoją opinię

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć