

ESSIAC® - suplement diety. ESSIAC® - herbata ziołowa produkowana zgodnie z recepturą Rene Caisse. Herbatka Essiac jest stosowana od 1922 roku. ESSIAC® jest czteroskładnikową mieszanką sproszkowanych ziół, połączonych ze sobą w ściśle określonych proporcjach. ESSIAC®.
Opakowanie Essiac - 42,5 g
ESSIAC®
Produkcja ESSIAC® From Canada International Inc.
Importer: "VOL-MAL" S.C. ul. Piotrkowska 29, 42-200 Częstochowa
index: VM
ESSIAC® produkowany przez ESSIAC® From Canada International Inc. jest sporządzony według oryginalnej receptury przez Rene Caisse.
Nazwa Essiac to czytane wspak - od tyłu nazwisko caissE.
Zgodnie z recepturą Rene Caisse, stosowaną od 1922 roku - ESSIAC® - jest czteroskładnikową mieszanką sproszkowanych ziół, połączonych ze sobą w ściśle określonych proporcjach dla osiągnięcia maksymalnego efektu synergii.
Czynniki roślinne zawarte w preparacie ESSIAC® używane są w medycynie naturalnej niezależnie od siebie od setek lat.
ESSIAC® - herbata ziołowa - jest wykonywana w 100% z czystych ziół najwyższej jakości (mikrobiologicznie oznaczanych).
W skład ESSIAC® wchodzą:
szczaw polny, korzeń łopianu, kora wiązu czerwonego oraz korzeń rzewienia.
Stosowanie:
Herbatę Essiac® można pić zimną lub ciepłą najlepiej na 2 godziny przed lub 2 godziny po posiłku 3 razy dziennie po 60 ml.
Uwaga:
Herbatki ESSIAC® nie należy słodzić, gdyż cukier neutralizuje większość jej właściwości.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produktu nie należy stosować jako substytutu zróżnicowanej diety.
ESSIAC® przechowywać w suchym i ciemnym miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przygotowany odwar przechowywać w lodówce.
Uwaga:
nie stosować w okresie ciąży i karmienia, nie podawać dzieciom poniżej 10 lat.
Uwaga na podróbki!
Nie kupuj Essiac z niepewnego źródła.
Nasz sklep jest oficjalnym dystrybutorem Essiac upoważnionym przez wyłącznego importera Centrum Medycyny Naturalnej - VOL-MAL.
Tagi:
Essiac®, Herbatka Essiac®, indiańska herbatka Essiac, receptura Rene Caisse, Caisse wspak to Essiac, herbata Essiac,