

Składniki użyte do produkcji tej nalewki wykazują działanie m.in: podnoszące odporność, poprzez wpływ immunostymulujący, przeciwzapalne, ochronne na komórki organizmu, oczyszczające organizm, przeciwbakteryjne o antyoksydacyjne.
Czytaj więcej >Borelio 50ml
Wyprodukowano dla: Zielarnia Suwalska Agnieszka Żukowska, ul. Kościuszki 112C/U2, 16-400 Suwałki
index: ZSU62
Składniki użyte do produkcji tej nalewki wykazują działanie m.in: podnoszące odporność, poprzez wpływ immunostymulujący, przeciwzapalne, ochronne na komórki organizmu, oczyszczające organizm, przeciwbakteryjne o antyoksydacyjne.
Polecana w celu uzupełnienia diety podczas leczenia boreliozy
Sposób użycia:
3 razy dziennie po porcji zakraplacza (jedno naciśnięcie pipety lub 15 kropli). Można zakropić bezpośrednio do jamy ustnej i popić lub dodać do wody i po wymieszaniu wypić.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji dziennej. Nie stosować jako substytutu zróżnicowanej diety. Zdrowy tryb życia oraz zrównoważona dieta jest niezbędna dla zachowania dobrego stanu zdrowia. Produkt powinien być stosowany tylko przez osoby dorosłe. Nie stosować w trakcie ciąży oraz karmienia piersią.
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w temperaturze pokojowej, chronić przed światłem słonecznym. Przechowywać poza zasięgiem małych dzieci.
Wartość odżywcza składników wykazujących efekt fizjologiczny (RWS – referencyjna wartość spożycia nie została określona) w zalecanej dziennej porcji do spożycia ( 45 kropli – 3 kroplomierze – 1,5 ml) po 42,9 mg: Brodziuszki wiechowatej ziela, Czepoty puszystej kory, Czystka szarego liścia, Kolcorośli lekarskiej korzenia, Rdestowca japońskiego kłącza, Szczeci pospolitej korzenia i Tarczycy bajkalskiej korzenia.
Składniki: tinktura DER 1:5 z Brodziuszki wiechowatej ziela – Andrographis paniculata, Czepoty puszystej kory – Uncaria tomentosa, Czystka szarego liścia – Cistus incanus, Kolcorośli lekarskiej korzenia- Similax officinalis, Rdestowca japońskiego kłącza – Reynoturia japonica, Szczeci pospolitej korzenia – Dipsacus fullonum i Tarczycy bajkalskiej korzenia – Scutellaria baicalensis (całkowita zawartość alkoholu to ok.35% alk.)
W procesie produkcji nie użyto alergenów i składników: drożdży, pszenicy, glutenu, mleka, jaj, soi, ryb, skorupiaków, orzechów.