Holistic Ärtprotein kanadyjski ekologiczny izolat białka z grochu zwyczajnego Pisum sativum

Holistic Ärtprotein kanadyjski ekologiczny izolat białka z grochu zwyczajnego Pisum sativum

HO92
1 - 3 dni

Holistic Ärtprotein zawiera pochodzące z rolnictwa ekologicznego, niemodyfikowane genetycznie białko z grochu wyprodukowane w Kanadzie. Przetwarzane jest bez użycia środków chemicznych. Groch jest moczony w wodzie z dodatkiem bakterii kwasu mlekowego dzięki czemu dochodzi do izolowania białka i skrobi - ten naturalny proces zachodzi w niskiej temperaturze.

Czytaj więcej >
98,00 zł
W magazynie

pokaż więcej pokaż mniej

Opis

Ärtprotein 500g

Dystrybutor: Naturalna Medycyna Sp. z o.o. , ul. Poziomkowa 48, 65-128 Zielona Góra

index: HO92

Holistic Ärtprotein zawiera pochodzące z rolnictwa ekologicznego, niemodyfikowane genetycznie białko z grochu wyprodukowane w Kanadzie. Przetwarzane jest bez użycia środków chemicznych. Groch jest moczony w wodzie z dodatkiem bakterii kwasu mlekowego dzięki czemu dochodzi do izolowania białka i skrobi - ten naturalny proces zachodzi w niskiej temperaturze. Holistic Ärtprotein zawiera co najmniej 80 procent czystego białka, które zawiera wszystkie niezbędne aminokwasy. Odpowiedni dla wegan.

Składniki: ekologiczny izolat białka z grochu zwyczajnego (Pisum sativum).

Zawartość opakowania: 500 g

Kraj pochodzenia: Kanada

Magazynowanie:Przechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu suchym i niedostępnym dla małych dzieci. Unikać bezpośredniego światła słonecznego.

Dystrybutor: Naturalna Medycyna Sp. z o.o. ul. Poziomkowa 48; 65-128 Zielona Góra; 

Kraj produkcji: Szwecja.

 

Wartości odżywcze

100 g

Sugerowana porcja 35 g

Energia

392 kcal / 1644 kJ

137 kcal / 575 kJ

Tłuszcz

3 g

1,05 g

Węglowodany

1,4 g

0,5 g

W tym cukier

0 g

0 g

Białko

82,9 g

29 g

Sól

2,4 g

0,84

Opinie

Napisz swoją opinię

Holistic Ärtprotein kanadyjski ekologiczny izolat białka z grochu zwyczajnego Pisum sativum

Holistic Ärtprotein zawiera pochodzące z rolnictwa ekologicznego, niemodyfikowane genetycznie białko z grochu wyprodukowane w Kanadzie. Przetwarzane jest bez użycia środków chemicznych. Groch jest moczony w wodzie z dodatkiem bakterii kwasu mlekowego dzięki czemu dochodzi do izolowania białka i skrobi - ten naturalny proces zachodzi w niskiej temperaturze.

Napisz swoją opinię

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć